SPOT+ paneldeltagere

Terese Gustafsson

Creative manager at Pusher, Berlin
Terese Gustafsson is the Creative Manager in Europe for PUSHER, a modern hydra of sync licensing, bespoke composition, and label & publishing services based in Los Angeles. Recent work include film trailer and advert campaigns like The Joker, Blade Runner 2049, Star Wars, Samsung and FIFA.
Terese keeps an eye out for interesting producers, artists, and composers as well as help build and maintain relations with European clientel and creatives.

Alexander Rastén Rydberg

Projektleder, Dansk Live
Alexander er projektleder ved Dansk Live. Her har han siden 2018 arbejdet med udviklingen af indsatsen for diversitet og talentudvikling. Derudover studerer han Music Management ved Rytmisk Musikkonservatorium og er medstifter af den elektroniske vækstlagsfestival Lost Lands Festival.

Ali Sufi

manager og labelejer, Heritage Inc/Sony Music DK
Ali ejer pladeselskabet Heritage Inc. (under Sony Music Danmark) og varetager op mod 20 urban artisters releaseplaner. Derudover er han manager for gruppen MellemFingaMuzik, CEO hos WAVEY, ivrig politisk debattør og har en kandidat fra Roskilde Universitet.

Anders Fredslund-Hansen

Founder/Creative director of TheArrangement, Copenhagen
Anders Fredslund-Hansen founded TheArrangement in the beginning of 2019, which besides working with publishing, is also a record label, artist & producer management, and music consulting agency. For many years, Anders has been working in the field of music and TV, as well as the Eurovision with up to 50 songs the last 15 years, including 2013’s winner ’Only Teardrops’.

Anders Nygaard

Co-founder og CEO, Limelight
Anders er co-founder og CEO af Limelight Music ’ musik-streaming app’en til at opdage up-coming artister. Med en baggrund fra IT-Universitetet i København, stiftede Anders og hans co-founder Qudar Ahmed Limelight i august 2016 med et ønske om at demokratisere musik-streaming industrien og udvikle en musikplatform, som kunne hjælpe de mest talentfulde up-coming musikere med at blive opdaget.

Andrea Orlando

Co-founder, Soundtracktor
Andrea is Italian and lives in Denmark since 2010. He has 10+ years’ experience as in-house strategy/business development role across more than 10 industries (i.e. e-commerce, Saas, Digital Marketing); developed/invested in several start ups, mainly within the digital domain: DiD Digital Development; ActionPlanner and Soundtracktor which he has co-founded in 2019 together with Nicolai Seerup and Elizabet Oliveira. Amateur musician, Andrea played in different blues bands in Denmark and Norway.

Andreas Pourkamali

Folketingskandidat, Det Radikale Venstre
Jeg er folketingskandidat for De Radikale i København med kultur som mærkesag. Tidligere medlem af borgerrepræsentationen og kulturordfører for RV København.

Andreas Rasmus Nielsen

KODA (Moderator)
Andreas arbejder som Key Account Director i Koda og er ansvarlig for Kodas forlagsmedlemmer. Før Koda arbejdede Andreas for Crunchy Tunes (Junior Senior, Powersolo mfl.), hvor han var ansvarlig for den daglige drift af forlaget. Andreas er også medstifter og medejer af The Big Oil Recording Company, der er pladeselskab for Gents, Sekuoia, Schultz & Forever mfl. Andreas er uddannet MSc. i Finance & Strategic Management fra Copenhagen Business School.

Anna Gunvor Hyttel

Stifter, Club Mafia
Anna Gunvor er nattelivsaktivist og stifter af Club Mafia, som er et nyt initiativ, der arbejder med at skabe et trygt og inkluderende natteliv. Club Mafia arbejder allerede sammen med en række af Danmarks førende technofestarrangører og sørger for, at der bliver kørt god stil på dansegulvet og at gæsterne ikke oplever diskrimination og sexisme.

Anna Lidell

Bestyrelsesformand for DJBFA/ komponist og sangskriver
Anna Lidell er komponist og musikproducer med udgivelser bag sig igennem sine bands (Teenage Love, marstal:lidell m.fl.) samt mediemusik til film, spil og teater. For tiden komponerer hun bl.a. musik til den italienske udgave af SKAM. Derudover er hun formand for DJBFA – Danmarks største organisation for sangskrivere og komponister.

Anna Rose

Svendborg Musikudvalg
Anna har arbejdet 12 år i musikbranchen, og flyttede i 2016 fra København til Svendborg bl.a. på grund af det rige kulturliv. Her er hun blevet udvalgt til Svendborgs nye Musikudvalg, er medlem af bestyrelsen i Spillestedet Harders samt er involveret i et nyt kultur- og erhvervshus Work2gether. Tidligere har Anna arbejdet som bookingagent i Live Nation og Offbeat og i Volcano med ansvar for liveafdelingen og har været med til at starte Frost Festival.

Anne Dvinge

CEO, Low Fi Concerts
Anne Dvinge er CEO og stifter af Low-Fi, et online community der forbinder musikere og musikelskere via intime, brugerskabte koncerter. Low-Fi er resultatet af Annes fascination af hjemmekoncerter og det nærvær de skaber. Det er hendes store ambition at bygge et globalt fællesskab der samtidig fremmer en holdbar musikøkonomi. Anne har mere end 10 år bag sig som forsker og underviser ved Københavns Universitet.

Audrey Townsend

Projektleder, Tuborgfondet Musikhjælp
Audrey Townsend er projektleder hos Tuborgfondet med ansvar for Tuborgfondet Musikhjælp – et program dedikeret til at støtte initiativer og events på landsplan og lokalt, der er med til at bane vejen for at endnu flere forskellige unge kan engagere sig i musikken og for at bidrage til at skabe en mere mangfoldig musikverden. Tuborgfondet har bl.a. arbejdet sammen Dansk Live, Future Female Sounds, Women in Live Music og HUN SOLO.

Bastian Thusgaard

Soilwork
Bastian har i en årrække været aktiv på den danske metalscene i bl.a. DAWN OF DEMISE og THE ARCANE ORDER.
I 2016 overtog han Dirk Verbeuren’s (Megadeth) position som SOILWORK’s trommeslager og har sidenhen påtaget sig en rolle i bandets management. Igennem sit arbejde har han medvirket til en succesfuld albumkampagne, samt opfølgende turné for SOILWORK’s seneste udgivelse ’Verkligheten’. Photo: Martin Kleinbreuer

Ben Malén

Managing director and senior A&R at The Bank, Stockholm
After more than 500.000 sold records as frontman of one of Sweden’s biggest pop groups, Trance Dance, Ben decided to change career. Today he is managing director at one of the fastest growing music publishing firms in Sweden, the Swedish division of the Danish firm, The Bank. During his career, Ben has held managing director positions at Air Chrysalis Scandinavia and Germany, and started Stereoscope Music Scandinavia.

Ben Sumner

Forunder of Feel For Music, London
Ben Sumner is a music supervisor specializing in the field of video games. Twice voted Music Week Music Supervisor of the Year for Video Games and winner of awards for music creation and supervision across gaming, advertising and radio. Ben has worked on music for numerous games franchises including Assassins Creed, Just Cause, Tomb Raider, Hitman, to name just a few. As well as numerous other projects including work for Google, Jaguar and BBC.

Benny Jamz

artist/producer
Benny har været aktiv rapper og producer i knapt 10 år og er bærende medlem af både B.O.C. (m/ Kesi, Gilli, Kimbo, etc.) og Molo (m/ MellemFingaMuzik og Gilli) ligesom han udgiver musik under eget navn. Lyrisk har Benny vekslet mellem engelsk og dansk men altid med et politisk og samfunds kritisk afsæt.

Bjarke Due Gunslev

Kommunikationschef, Strøm
Bjarke Due Gunslev er kommunikationschef for Strøm, som gennem festival, koncerter og raves arbejder med at udbrede den elektroniske musik. Han har tidligere arbejdet som kulturjournalist, og har skrevet for blandt andre Berlingske og Dagbladet Information og har lavet lavet radio for Radio24Syv og DR.

Brian Virenfeldt Hansen

Tidl. indehaver, Musikblogger.dk
I perioden 2011 til slutningen af 2018, har Brian Virenfeldt Hansen drevet bloggen Musikblogger.dk. En musikblog med fokus på upcoming i den danske undergrund, som har bragt ham forbi landets spillesteder samt et hav af festivaller i jagten på nye artister. Foruden bloggen har han bl.a. erfaring med booking og koncertafvikling fra et spillested i Aalborg og været stagehand på festivaller og Grøn Koncert.

Camilla Taasti

Artist-manager, Out of Office
Camilla arbejder som artist-manager hos management bureauet Out Of Office, som repræsenterer August Rosenbaum, Lleoh, Marshall Cecil, Phlake og Summers. Hun har studeret Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet, og i 2015 blev hun ansat som assistent manager hos Quarterback Entertainement (L.O.C., Volbeat, Snavs, Aura, KING etc.) og som assistent hos L.O.C’s pladeselskab SGMD.

Caroline Ravn

DPA
Caroline har arbejdet bredt i branchen de sidste par år. Fra kommunikation og sociale medier til artistmanagement og projektmanagement, digital distribution og fundraising til strategi og udvikling i bestyrelser. Hun arbejder med musik som noget kommercielt, der kan sælges, og brænder for at skabe bæredygtige økonomier for skabere såvel som branchefolk, så kunsten og kulturen kan fylde og trives bedst muligt.

Carsten Holm

Radiomand og stifter, Aarhus Echo
Radiomand på DR igennem 25 år, med P3 og P6 BEAT som hovedfokus. Startede Aarhus Echo i 2017, som er en hjemmeside med historier, baggrund og aktualitet fra musiklivet i Aarhus. I dag er der 15 frivillige skribenter, podcastere og videoproducerende bidragsydere til siden.

Cecilie Nørgaard

Direktør, Mangfold
Cecilie Nørgaard er uddannelses- og kønssociolog og direktør i Mangfold. Cecilie arbejder med at skabe strukturelle forandringer til at fremme diversitet og ligestilling. Hun arbejder både med at forebygge stereotype konsekvenser og at øge bevidstheden om alsidig socialisering af børn og ung, og med at justere og bevidstgøre arbejdsmarkedet om bias, der kan skabe barrierer for den enkelte såvel som for fællesskabets bedste.

Chad Gillard

Director, Future Classic
Chad has worked at Future Classic since it first began in 2004 and is a director of the company. Initially working in promotions and marketing at FC, Chad is based in LA and oversees the A&R department as well as being a key member of FC’s artist mgmt team. FC’s current artist roster includes Flume, SOPHIE, Flight Facilities, G Flip, Hayden James and Erthlings.

Charlotte von Kotze

Director of Music at VICE, New York
Charlotte von Kotze is director of Music at VICE. She handles music supervision for VICE Plus Production creative works, as well as the licensing needs of VIRTUE, an internal VICE MEDIA commercial agency. Recent notable clients include Marc Jacobs, MAC, Nike, Lululemon, Bose, Airbnb, or Delta. Other projects she previously music supervised include A24 x HBO’s critically acclaimed TV show ’Random Acts of Flyness’ directed by Terence Nance (2018).

Cheryl Waters

KEXP

Chilie Bruun Andersen

Booking Agent, Copenhagen Music
Chilie startede sin booking karriere allerede som 19-årig i 2010. Hun har altid haft kærlighed for urban musikken.
De sidste 3 år har Chilie arbejdet som agent hos Copenhagen Music hvor hun sidder med størstedelen af Copenhagen Music’s urban katalog. Hun er bl.a. agent for Suspekt, Benal, KESI, Gilli, TopGunn samt de to SPOT aktuelle artister Elias Boussnina & Wiinston.

Christian Backman

Ejer, The Music Company
Radio promotion manager på EMI-Medley 1994, A&R Manager samme sted 1998, medstifter af Copenhagen Records 2004 og Copenhagen Music 2008.
Siden 2014 manager, A&R-konsulent og 2015-2019 Creative Director på Sony Music Danmark.
Har fundet og signet nogle af de sidste 15 års største danske artister, bl.a. Lukas Graham, Saybia, Burhan G, Scarlet Pleasure, Nik & Jay, Jonah Blacksmith, Saveus, Spleen United, Alphabeat, Mads Langer, Carpark North, Clara og Nephew.

Christian Bennike

Global Marketing Director, Dynaudio
Christian Bennike har som Global Marketing Director hos Dynaudio iværksat projektet Unheard, der igennem et state-of-the-art pop-up studie skaber muligheder for up-coming bands og aktiveringer for Dynaudio-brandet i kreative kontekster, som f.eks. Smukfest, hvor de var tilstede i sommeren 2018. Christian vil fortælle mere om Unheard og bl.a. komme ind på hvad han kigger efter, når han vælger samarbejdspartnere blandt up-coming bands.

Christian Fløe

Publishing director at GL Music, Copenhagen
Christian is the publishing director and one of four partners at leading Nordic independent publishing company GL Music. He joined GL Music a year into the creation of the publishing arm, and has grown it alongside the other partners to a roster of more than 10 writers and producers who’s credits include Selena Gomez, Olly Murs, Chelcee Grimes, Alexander Oscar, Clara, De Dødelige and many many more.

Christian Møller

A&R manager, Universal Music Denmark
Christian Møller er A&R manager på Universal Music Denmark, hvor han har ansvaret for at finde og udvikle artister til det danske marked, Christian beskæftiger sig mest pop og rap musik og er altid på udkig efter det næste store navn. Christian har bla. Arbejdet med Rasmus Seebach, Shaka Loveless, Cisilia, Gulddreng, Bro, K-Phax og Suspekt.

Christian Rodrigo

COO & Co-Founder of HQartist
With backgrounds from the opposite sides of the music industry, entrepreneurs Petter Trønsdal (Norway) and Christian Rodrigo (Denmark) wishes to use their experience to simplify how to manage live music. Petter played drums in the band Loga for ten years, and Christian has worked as a band manager, booking agent, concert promoter and also worked with his own two venues since 2007.

Christina Bilde

Roskilde Festival
Info coming soon

Clément Souchier

Music Supervisor & Producer at Creaminal, Paris
Clement Souchier founded Creaminal in 2004. In 14 years, Creaminal has become one of the most influent music supervision agencies with offices in New York, Singapore & Sao Paolo. Our multi-awarded team provides both artistic insight and business and legal expertise in music supervision for Feature Films, Series, Advertising campaigns, Video Games and Events.

Claus Visbye

Horsens and Friends

Claus Vittus

Musik- og kulturjournalist og radiovært, Frilands
Claus Vittus er musik- og kulturjournalist og mangeårig radiovært på DR. Har lavet musikportrætter til DR og senest podcast for Tønder Festival. Har været skrivende musikjournalist for både danske musikblade og det internationale musikwebsite Europavox. Er moderator på Spot+.
(foto: Martin Kunzendorf)

Clement Souchier

Music Supervisor & Producer at Creaminal, Paris
Clement Souchier founded Creaminal in 2004. In 14 years, Creaminal has become one of the most influent music supervision agencies with offices in New York, Singapore & Sao Paolo. Our multi-awarded team provides both artistic insight and business and legal expertise in music supervision for Feature Films, Series, Advertising campaigns, Video Games and Events.

Connie Edwards

Music Supervisor at Major Tom, London
Connie has been supervising music for commercials with Major Tom for the past 5 years. Her work at Major Tom consists of full music services, encompassing music supervision, licensing, soundtrack composition and score supervision, all undertaken with an uncompromisingly creative perspective, an obsession for originality and striving for the highest production values. Recent credits include worldwide campaigns for Stella Artois and Range Rover.

Dan Koplowitz

Owner of Friendly Fire Licensing, Los Angeles
Dan Koplowitz has been involved with the music industry in one way or another for the past twenty years. He owns the boutique sync agency Friendly Fire Licensing, which represents about forty labels and publishers (including Crunchy Frog, GL Music, Cosmos, Playground, and lots more) for inclusion in TV shows, movies, commercials, and video games. Dan manages a number of bands and focuses primarily on working with international acts in the USA.

Daniel Kuypers

SVP, Executive Director of Music, Energy BBDO, Chicago
Daniel Kuypers is a 21 year music industry veteran who has been producing music for brands for the past 11 years. As Director of Music Daniel works with internal teams, clients, artists and music companies around the world to use music in new, innovative ways while creating value for both the artist and the client. Daniel works with a varied roster of past and present clients including PepsiCo, Wrigley/Mars, MillerCoors, Starbucks, Bayer and more.

DJ Kongsted (Andreas Kongsted)

Artist, DJ og Producer
DJ KONGSTED (Andreas Kongsted) er en 36 årig DJ og Producer.
Han har mere end 16 års erfaring i branchen som professionel DJ og har spillet flere end 2000 jobs i ind- og udland.
KONGSTED har adskillige guld og platin udgivelser bag sig, og har flere gange vundet priser ved Danish DJ Awards, samt været nomineret til priser ved DMA.
Han er også uddannet cand.merc. fra CBS og driver eget pladeselskab.

Eric Beall

Publisher at Shapiro Bernstein, New York
As one of the music industry’s leading A&R executives and most engaging communicators, Eric Beall has devoted his career to finding talent, developing songs and songwriters and educating musicians and music executives around the world. Having held senior creative positions at Zomba Music, Jive Records, Sony ATV Music and now independent publisher Shapiro Bernstein, Eric has brought in songs like Flames and Titanium (David Guetta & Sia).

Esben Marcher

Sekretariatschef, Dansk Live
Esben Marcher er sekretariatschef i Dansk Live ’ interesseorganisation for spillesteder og festivaler. Esben har en baggrund i livemiljøet som arrangør og i sin tid lydmand, og har bl.a. arbejdet som kunstnerisk leder på Spillestedet Forbrændingen, ligesom han i perioden 2010-2017 var engageret i SPOT festival som ansvarlig for programlægningen.

Eva Laksø

Redaktør og Kommunikationsansvarlig, Regnsky, Golden Days
Eva Laksø har igennem 10 år været tilknyttet musikbloggen Regnsky.dk og en række øvrige medier. Med mere end seks års erfaring med kommunikation i musik- og kulturbranchen har Eva et stort kendskab til mediebilledet og til mediernes betydning. Eva er BA i Music Management (2017) og ansat som kommunikationskonsulent hos Golden Days. Tidligere kommunikationsansvarlig for Frost Festival, Strøm Festival og koncertbureauet Smash!Bang!Pow!

Evelina Gold

Podcastproducent, Den2Radio
Evelina Gold er tilrettelægger og vært på podcasten ‘Ladies of Folk ’ en podcast om folk- og countrymusik’, som laves i samarbejde med Den2Radio. Det er en serie om musikken og alle dens fortællinger. Evelina er også freelancejournalist og medstifter at det nystartede PR-bureau ‘Ladies of Folk’. (foto: Morten Fog).

Frederik Juul Jensen

The Big Oil Recording Company
Frederik arbejder med label og publishing hos de to musikselskaber The Big Oil Recording Company og det nystartede Kulør, grundlagt af Najaraaq Vestbirk, aka DJ’en Courtesy. Tidligere har han arbejdet med events i Tivolis underholdningsafdeling samt haft en forløb hos Downtown Music Publishing i New York. Han er uddannet BA i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium og dimitterer som cand.IT i Digital Innovation & Management fra IT Universitet i sommeren 2020.

Gitte Karvonen

Selvstændig coach, Karvonen.dk
Selvstændig coach og rådgiver for artister, managers og bands. Hun holder foredrag og laver workshops om bl.a. stress og depression og har mere end 20 års erfaring med mægling og coaching.
Hun har en baggrund som event- og projektmager, og har arbejdet bl.a. på Huset og Godsbanen. Desuden er hun medstifter af En Rigtig Dejlig Dag som laver medarbejderdage med udgangspunkt i kommunikation, samarbejde og forandring.

Goran Obad

Music Supervisor at Ohlogy, Oslo
Partner and head of music supervision. Working as music supervisor and executive music producer on feature film and advertising since 2009.
Credits include Norwegian features Headhunters, Satisfaction 1720, Sump & Psychobitch.
Advertising credits include world wide campaigns for H&M, Norwegian, Duracell, and a range of award winning nordic projects.

Gustav Lützhøft

Radiochef i DR
Gustav er radiochef i DR og har desuden det tværgående ansvar for DRs musiktilbud. Under Gustavs ledelse har DRs radiotilbud udviklet sig i en ny og mere digital retning, hvilket har betydet at DR i dag ikke blot er Danmarks største radioudbyder, men også den største udbyder af podcast. Gustav har selv baggrund i musikbranchen og har desuden været med til at revitalisere DRs musiktilbud, blandt andet gennem nye succesfulde radioprogrammer og musikevents. Endelig er Gustav en aktiv stemme i debatten om dansk musik ’ en debat der for nylig er blevet aktualiseret på grund af markante besparelser i DR og deraf følgende omstruktureringer i DRs radiotilbud.

Hans-Peter Degn

rethinkIMPACTS 2017. Centerleder, Center for Kulturevaluering, Aarhus Universitet
Hans-Peter Degn, studielektor og projektleder ved Center for Kulturevaluering, Aarhus Universitet. Hans-Peter Degn har gennem de sidste 10 år beskæftiget sig med en bred pallette af evalueringsopgaver og følgeforskning. Som leder af den forskningsbaserede evaluering af kulturhovedstadsprojektet Aarhus 2017 har Hans-Peter Degn beskæftiget sig indgående med at undersøge de mange forskellige typer effekter af kultur.

Henrik Seifert

Booker, manager og medejer , PHD music
Henrik Seifert er medejer af booking- & managementbureauet PDH Music. Henrik er booker- & manager for bl.a. Dizzy Mizz Lizzy, Tim Christensen, Mads Langer, CV Jørgensen, Sanne Salomonsen, Safri Duo og Sko/Torp. PDH Music har 15 ansatte og i runde tal 70 artister på rosteren. PDH Music producerer mere end 1000 koncerter om året. PDH Music repræsenterer bl.a. SPOT Festival aktuelle Aksglæde, Artifact Collective, Bisse, Ea Kaya og Malte Ebert.

HQartist

Hugo Simpson

Evil Twin

Iain Cooke

Freelance Music Supervisor, London
Iain Cooke is a freelance music supervisor for film & TV who has recently supervised Wanderlust, for BBC1 & Netflix; Informer, a six part thriller for BBC/Amazon, the four part animated adaptation of Watership Down for BBC/Netflix and a new eight part TV adaptation of Hanna for Amazon.

His TV supervision credits include John le Carré’s multi-EMMY nominated The Night Manager, Golden Globe & EMMY nominated Luther and many more.

Iben Have

Lektor/ph.d./AU
Iben Have er lektor i Medievidenskab på Aarhus Universitet og ph.d. i Musikvidenskab. Hun har specialiseret sig i lydmedier og lydlig kommunikation i forskellige medier og har for nylig været medudgiver på tre bøger om musikradio heriblandt “Stil nu ind: Danmarks Radio og musikken” (2018). Iben er medstifter og redaktør på tidsskriftet SoundEffects og arbejder med det digitale radioarkiv LARM.fm.

Ilana Goldstoff

Sync Manager at Sizzer, Amsterdam
Ilana Goldstoff is Sync Manager at Sizzer Amsterdam. Before joining the company in 2015 she was active in the music industry for 12 years as a booker, talent scout and manager. Ilana is responsible for the award-winning ’When You Drive, Never Drink’ Heineken campaign, as well as syncs for Diesel, Chanel, Audi and many others. Sizzer Amsterdam is one of the leading agencies in the world of music for images.

Jakob Sørensen

CEO, The Bank
Jakob er CEO i det skandinaviske independent musikselskab The Bank. The Bank er et full service musikselskab, der arbejder som både management, publisher, agent og pladeselskab. Jakob startede The Bank i 2015 sammen med manager Ole Nørup (WeDoManagement) og investor Kristian Byrge (Muuto). Jakob har desuden en fortid som partner og direktør i Copenhagen Records, hvor han arbejdede med bl.a. Lukas Graham, Nik & Jay og Nephew.

Jenny Ericsson

CEO, United Screens Music
Jenny Ericsson is CEO of United Screens Music. Jenny is YouTube Certified within Digital Right Management, and helps many of the largest youtubers, musicians and artists in the Nordic countries with their channels and rights management on YouTube and other online video platforms. Prior to United Screens Music she worked at TV4 where she was managing TV4’s relations with all large rights organisations.

Jenny Rossander

a.k.a Lydmor
Den danske kunstner Lydmor, der i øjeblikket er aktuel med en koncert i DR’s Koncerthus d. 2. marts, indgik i 2018 et samarbejde med skobrandet Dr. Martens. Samarbejdet resulterede i et par eksklusive Lydmor-støvler, en eksklusiv 7’ vinyl og et intimt liveshow med Lydmor for nogle få heldige fans. Lydmor dykker ned i den case og giver kunstnerens vinkel på dette emne.

Jens Jepsen

Daglig leder, Klaverfabrikken i Hillerød
Klaverfabrikken er et Kulturhus med 300 frivillige og har i mange år arbejdet for at skabe et stærkt musikmiljø i Hillerød, både for udøvende musikere, publikum og frivillige som har lyst til at arrangere musikbegivenheder. Klaverfabrikken har udviklet strategien Spaces & Places, som handler om vigtigheden i, at et musikmiljø både har muligheder for udvikling men i ligeså høj grad udfoldelsesmuligheder.

Jens Uhre Karlsson

Skandinavian & Manager BAEST

Jesper “Yebo” Reginal

Co-founder, co-owner Crunchy Frog
Co-founder, co-owner and Frog Supérieure at Crunchy Frog and Crunchy Tunes. The label release such artists as D/troit, PowerSolo, The Tremolo Beer Gut (all performing during SPOT), Junior Senior and The Raveonettes, and the publishing company also represents artists like Iceage, Nelson Can and many others. Yebo is also a working musician, songwriter and producer. A jack of many trades celebrating his 25th anniversary in this crazy business we call show.

Jesper Bay

MusicMatters
Jesper Bay er direktør for brancheforeningen Danske Koncert- og Kulturhuse (DKK), partner i (musik)produktionsselskabet Body Of Work, og løser endvidere opgaver i sin egen konsulentvirksomhed MusicMatters. Han er formand for bestyrelsen i og medejer af Bremen Teater og Hotel Cecil i København og har undervist (2002-2018) i musikbrancherelaterede fag på Rytmisk Musikkonservatoriums BA-program i Music Management, som han også var med til at etablere.

Jesper Frydenlund

booker, 3rd Tsunami
Jesper er booking agent ved 3rd Tsunami Agency og sidder til dagligt med artister som NODE, L.O.C., Hans Philip, Noah Carter og Ude Af Kontrol. Han lavede desuden de første landsdækkende turnéer for artister som MellemFingaMuzik, Ukendt Kunstner og Sivas.

Jesper Gadeberg

Founder of Musicstylist.com, Copenhagen
Award winning music stylist Jesper Gadeberg, Copenhagen based is working as a music supervisor in advertising & prefers to be where the good creative ideas are being developed. Having worked for directors such as Michel Gondry ’ Martin Werner, TRAKTOR & Martin De Thurah and many others. He has won ’best use of music’ for his ideas at various advertising festivals, and also judging at various advertising festivals.

Jesper Majdall

Direktør, Bremen Teater og Hotel Cecil
Jesper Majdall er direktør for de københavnske venues Bremen Teater og Hotel Cecil. Han er tidligere medejer og leder af musikbureauet Volcano, hvor han gennem mange år var manager for en lang række danske bands, bl.a. Spleen United, WhoMadeWho, Under Byen. Sidstnævnte udgav han også på pladeselskabet Morningside Records, hvor Majdall var medejer fra 2002-2008 og bl.a. stod bag udgivelser med Figurines, Oh No Ono og Speaker Bite Me.

Jesper Mikkelsen

Chief Strategy Officer, VOLUME
Jesper Mikkelsen har gennem 15 år i marketingbranchen, som blandt andet Strategy Director på MEC, arbejdet på bureauer i både Danmark og England, været konsulent for TDC, arbejdet for ungdomsafdelingen i DR og i forskellige jobs i musikbranchen. Han har arbejdet både med store internationale kunder og små lokale virksomheder. Altid med et fokus på at forstå hvad der får folk til at reagere og på at finde simple og intuitive måder, at blive en del af dette på – hvad enten det handler om en digital vane, musikalske subkulturer, luksusbils entusiasme eller DIY-fællesskaber.

Jesper Skibsby

CEO and founder, WARM
Jesper is CEO and founder for WARM, a radio airplay analytics company. Jesper is also a member of the board in DUP (association for independent record labels in Denmark). Previously Jesper has represented MusicDNA as Scandinavian sales agent. Prior to IT, Jesper has worked in the music industry for 6 years – from running record labels and a management to being on the road as tour manager and co-producing.

Johannes Dybkjær Andersson

Kreativ direktør, Volume

Jonas Pors

AvernaX
Jonas Pors er 35 år og opvokset på Fyn men bosiddende i København. Han er medarrangør og frivilligkoordinator på AvernaX Festival på frivillig basis og til dagligt arbejder han som konsulent og er uddannet antropolog.

Josh Greenberg

Founder, Green Mountain Lodge (US)
With an insatiable appetite to discover/create/shape culture, J/G has been trusted to help steer some of the most innovative brands of all time; most recently as Global Director of Experiential Marketing for Spotify and prior as Global Live Music Lead for Red Bull. Now living in Copenhagen, he extends his experience and service to music and brand partners with his consultancy, Green Mountain Lodge.

Kai Robøle

Founder of Arctic Rights Management, Oslo
Music publisher Kai Robøle has many years of experience in the industry, with a large local and international network. In 2018 Robøle founded Norwegian music publisher Arctic Rights Management, to ensure that the rights of Norwegian composers and music publishers are managed locally, seeing off tough competition from major international players.

Karl Richter

Level Two Music (AUS)
Karl Richter is founder of Level Two Music, an Australian music supervision company with offices in Melbourne, Sydney and Auckland. Level Two’s commercial work spans the globe including on-airs in Singapore, Turkey, Asia, Pacific, South America, USA, UK and Europe for brands such as Corona, Heineken, Vodafone, Virgin, Toyota and Orange. While working as a music supervisor Karl founded DISCO, a music file sharing and workflow platform built specifically for the music industry.

Karolina Hansen

Down The Drain Concerts
Karolina arbejder som promoter hos Down The Drain Concerts, som er arrangør af op mod 200 koncerter med internationaler artister årligt samt er leverandør af artister til NorthSide Festival, Tinderbox Festival og HAVEN Festival.Karolina startede som promoter assistent på Beatbox Entertainment i 2015, hendes roster tæller i dag artister som Khalid, Billie Eilish, Cults, Little Simz, Mariam The Believer og Ravyn Lenae, og bevæger sig mest indenfor genrer som indie og urban.

Kenneth Cockwhore

DJ, Cockwhore & Macho
Kenneth Cockwhore har været en del af det københavnske natteliv i mange år som den ene halvdel af dj-duoen, Cockwhore & Macho. Kenneth dj’er også solo, har arrangeret et hav af fester og har ofte udtalt sig om køns- og minoritets-politiske emner.

Kristina Svith Villadsen

Podcastproducent, Den2Radio, Den2Radio
Kristina Svith Villadsen er tilrettelægger og vært på podcasten ‘Ladies of Folk ’ en podcast om folk- og countrymusik’, som laves i samarbejde med Den2Radio. Det er en serie om musikken og alle dens fortællinger. Kristina er også redaktør på Go’ aften Danmark, freelancejournalist og medstifter at det nystartede PR-bureau ‘Ladies of Folk’. (foto: Morten Fog)

Kristoffer Rom

Stifter, DUP/Tamb.
Kristoffer Rom er stifter af pladeselskabet Tambourhinoceros, manager for bandet IRAH, forperson i Danske Uafhængige Pladeselskaber samt bestyrelsesmedlem i forvaltningsorganisationen MPO. Før sit engagement i forretningsdelen af musikbranchen spillede Kristoffer trommer i bl.a. Oh No Ono.

Lars Rix

Co-Owner, Monitormedia
Lars Rix is co-owner of the media house of Monitormedia, which publish the digital media Kulturmonitor. He has, among other things, been cultural editor and a member of the editorial staff at Berlingske, where he also held the post as news-, music-, aand AOK-editor. He has previously worked at a number of media, with focus primarily on the culture- and life style field, and he has over 20 years of experience with journalism and leadership. Lars Rix is furthermore the author of the book “The Spider”.

Lasse Fabricius Persson

Head of A&R, Copenhagen Records
Musikalsk sparringspartner for artister som Nik & Jay, Alex Vargas, Scarlet Pleasure, Maximillian m.fl.
10 år i musikbranchen med speciale indenfor Radio, Marketing, Promotion og A&R.

Laurell Barker

Songwriter
Laurell is a Canadian singer/songwriter. Winner of ’Dance Recording of the Year’ at the 2018 Junos (Canadian Grammy’s), she released 5 top #40 Canadian singles in her solo career before songwriting launched her into 20 new countries over the last 2 years. Laurell is also known to be the first female writer to have 3 songs in the Eurovision Song Contest at one time, with tunes representing Germany, Switzerland and the UK in the competition this year.

Le Gammeltoft

CEO, Heartbeats
Le Gammeltoft er founder og CEO for online mediet Heartbeats, der på få år har positioneret sig som et af Danmarks vigtigste kulturmedier, og som er tredje største podcast leverandør i landet. Hendes karrriere startede som journalist på Bil Magasinet for derefter at bevæge sig over i musikbrancen. Le Gammeltoft blev et kendt navn da hun arbejde som radiovært på P3, særligt for programmet Unga Bunga.

Line Bering Larsen

CMO, Bolia
Line Bering Larsen er International Marketing & Omnichannel Director hos Bolia, der i en årrække har præsenteret konceptet ’Bolia Sofa Sessions’, hvor nogle af landets største DJ’s optræder live i Bolia’s designsofaer. I år har Bolia indgået et særligt samarbejde med Oh Land omkring udgivelsen af hendes første album i 5 år. Dette har bl.a. udmøntet sig i en helt unik Sofa Session, hvor Oh Land pre-releasede sangen ’Human Error’, som den første sang fra sit kommende album, samt en musikvideo, der med en helt særlig instruktør og Bolia som co-creator, i maj kommer til at markere releasen af Oh Lands nye album. Kom med bag om casen i panelet til SPOT+.

Line Rindvig

Artist Manager, Line x Line Management
Ex-MTV EMA event coordinator, producer of some of UK’s biggest music events, and hip hop promoter, but the last 4 years, Line has worked full time as an Artist Manager (GAIKA, S4U, Felix De Luca), and now represents VEVO Artist To Watch 2019; Kelvyn Colt.

Linnea Deb

Songwriter and vocalist
Linnea is a songwriter and vocalist. Her songs have more than 460 million streams on Spotify and she was appointed ’Songwriter Of The Year’ 2014 for her contributions to Swedish Eurovision, one of them being the 2015 winner ‘Heroes’ with Måns Zelmerlöw.

Louis Tvede

Product manager, Virgin Records
Louis Tvede er Product Manager på Virgin Records under Universal Music Danmark, hvor han til dagligt arbejder med artister såsom Jada, Barselona, Kippenberger, Thøger Dixgaard m.fl.

Louis er tidligere projektleder på ArtPeople Music, hvor han blandt andet arbejdede med Rasmus Seebach, KIDD og Folkeklubben.

Louise Hansen

Chef for vækst og entrepenørskab, Odense Kommune
Louise Hansen har været involveret siden starten af 2014, hvor kommunen besluttede at investere Odenses fremtid. Disse investeringer har blandt andet affødt store events som Tinderbox og ODINCON, som hun sørger for får lov at udleve sit fulde potentiale fra kommunens side. De bruges aktivt til at tiltrække nye investeringer, til branding og som en platform til at generere nye samarbejdspartnere.

Mads Enggaard

Singer, Producer, DR
Mads Enggaard is an educated singer from RMC and has worked with music shows on television since 2008. From 2014 he has worked on 5 Eurovisions/Junior Eurovisions as producer of all the competing countries’ entries. In 2018 he became a contest producer for the Danish Eurovision, where he facilitates the process of selecting songs and artists, while also being responsible for the visual aspects of the contributions in the competition.

Mads Kjærgaard

A&R, Warner Music
Mads Kjærgaard har arbejdet som A&R i over 10 år, på bl.a. EMI, Sony og Warner, med artister såsom MØ, Djämes Braun, Christopher, Page Four, Omar og mange andre.

Mai Young Øvlisen

Talsperson, presse & kommunikationschef, Distortion og Karruselfestival
Mai Young Øvlisen har arbejdet som talsperson og presse & kommunikationschef på Distortion og Karruselfestival gennem 4 år. Hun arrangerer branchetalks og underviser i Music Management på Den Rytmiske Højskole og var kursusleder for Dansk Lives diversitetsindsats for unge live-arrangører i efteråret 2018. Sidste år stiftede hun kultur- og musikkollektivet Yellow House Collective og er frontperson i bandet Meejah, som spiller en koncertsekvens rundt i elementerne i det koreanske flag. Mai Young Øvlisen er uddannet cand. mag. fra Dansk og Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet.

Majid Ahmad

A&R Director, Sony Music Danmark
Majid er Urban and A&R Director ved Sony Music Danmark og har dermed ansvaret for en bred vifte af artister og sub-labels. Derudover er han manager for artister som bl.a. Sivas, Node, Fouli, Fool, Katie Keller og Lord Siva.

Marc Facchini

Midsommer Festival
Marc Facchini er kulturentrepenør, sangskriver og performer. Han har arbejdet for Midsommer Festival siden 2016, med særligt fokus på opretholdelse af en stærkt kunstnerisk profil, og på at positionere festivalen som en tilbagevendende kulturbegivenhed, der samler lokalområdet om en række musikoplevelser af høj kvalitet.

Maria Fredenslund

Direktør, RettighedsAlliancen
Maria Fredenslund er stifter af og direktør for RettighedsAlliancen, en interesseorganisation, der varetager rettigheder for bl.a. musikbranchen, herunder Dansk Artistforbund, Dansk Musikerforbund, IFPI og KODA. Maria er uddannet advokat, men fokuserer i lige så høj grad på data, teknologi, psykologi, kommunikation og ikke mindst politiske rammer, når hun kæmper for at skabe fair forretningsvilkår for sine medlemmer.

Markus Linde

Co-founder of Europe in Synch, Thag’s Agent
As thag’s agent, Markus has been placing music in advertising campaigns and contributed to films for 16 years. His services include music rights research and clearances. For his musical input he refers to a wide range of selected sources, among them publishing and label catalogues from the majors to the smallest independents. He is co-founder of Europe in Synch.

Mathias Binder

Booking-agent & Artist-manager , PHD Music
Booking-agent & artist-manager i bureauet PDH Music. Udover det daglige samarbejde med landets spillesteder, festivaler og pladeselskaber har Mathias fokus på udviklingen af bureauets nye artister. PDH Music har 15 ansatte og i runde tal 70 artister på rosteren. PDH Music producerer mere end 1000 koncerter om året. PDH Music repræsenterer bl.a. SPOT aktuelle Aksglæde, Artifact Collective, Bisse, Ea Kaya og Malte Ebert.

Mette Zähringer

Owner of Iceberg Music Group, Denmark
Mette Zähringer har mere end 30 års erfaring i den danske musikbranche, hvor hun har arbejdet i de fleste funktioner indenfor pladeselskab og musikforlag. Mette har haft stor succes med sit arbejde med artister som bl.a. Scatman John, Dúné, The Blue Van, Tim Schou, Code Elektro og Nice Little Penguins som partner og VP for Iceberg Music Group. Et af Mettes mange fokusområder er det store marked for synkronisering af musik til film, TV, reklamer og spil, og her har Iceberg Music Group i den grad førertrøjen på herhjemme med store internationale placeringer i amerikanske film, TV og reklamer.

Michael Charles Gaunt

Music Editor, Danish Radio P3
Michael Charles Gaunt is the music editor at DR P3 – the largest public service youth radio brand in Denmark and for many years an essential channel for breaking new acts in Denmark. Before joining P3 Michael has worked as a music journalist, reviewer and editor on various media outlets including Berlingske and Soundvenue and has served as both chairman and member of the board for the Association of Danish Music Critics that hosts the annual music award show Steppeulven.

Michael Jamshid

Paidmen Music (Moderator)

Michael Jensen

Musikfaggruppen, Bibliotekarforbundet, Glostrup Bibliotek
Michael er medlem af bestyrelsen for MusikFaggruppen under Bibliotekarforbundet (MuFa), der bl.a. problematiserer og ansøger nye veje i moderne musikformidling på bibliotekerne, både digitalt og mht. fysiske materialer. MuFa arrangerer derudover events, konferencer og kursusdage mv. for sine medllemmer. Blandt andet på dette års Spot Festival, hvor Michael er MuFas mand, som medarrangør af konferencen “Musikken i litteraturen – og litteraturen i musikken”. Herudover har Michael i flere år været ansat som litteratur- og musikformidler på et folkebibliotek i Storkøbenhavn. Michael er desuden også musiker og dansk rockhistoriker.

Mikael Pass

Musikbysupervisor, Roskilde Kommune
I samarbejde med kommunens mangfoldige musikliv udvikler Mikael initiativer, der udfolder Roskilde Kommunes Musikby-strategi med ønsket om, at musikken skal gøre en forskel i hverdagen for alle der bor og færdes i Roskilde. Tidligere har han været vært og redaktør på Det Elektriske Barometer i DR, kunstnerisk udviklingschef på koncertstedet VEGA og senest direktør og kunstnerisk leder på Frost Festival i København.

Mille Møller Nielsen

Leder, Frivilligdivisionen, Alive Festival
Mille er bestyrelsesmedlem af foreningen Thy Alive, og har de sidste tre år været leder af frivilligdivisionen på Alive Festival. Hun er derudover også en af lokalforeningsforkvinderne for Alives lokalforening i Aarhus. Til daglig arbejder hun inden for bæredygtighed, forandringsledelse og projektledelse. Frivillighed og og arbejdet med ungekultur har altid fyldt meget, og hun brænder især for arbejdet med at motivere og fastholde frivilligkræfter. Hun er desuden aktiv ved Frontløberne i Aarhus.

Morten Østlund

spillestedsleder, Posten i Odense
Morten har i mange år været spillestedsleder af ét af Fyns vigtigste spillesteder; Posten i Odense. Som regionalt spillested lægger Posten årligt hus til alle genrer og størrelser af danske som udenlandske artister; bl.a. de mange danske hip hop og urban artister.

Morten Elley

Ejer, The Music Company
Uddannet Music Manager fra Det Jyske Musikkonservatorium. Booker på Spot Festival 2006-08.
Project Manager ved Music Export Denmark 2005-08 og derefter Booking Agent Skandinavian 2008-11.
Stifter og medejer af Skandinavian CPH 2012 og senere eneejer og adm. direktør 2014.
Modtager en Gazelle for Skandinavian CPH 2017, hvor Skandinavian CPH skifter navn til Birdseye Agency.
Har bl.a. arbejdet med navne som De Eneste To, Christopher og repræsenterer i dag bl.a. Spleen United, When Saints Go Machine, Silas Bjerregaard, VETO, Lucy Love, Søn m.fl.

Nick Foss

Partner, medstifter og head of A&R, Mermaid Records
Nick startede sin karriere på Medley Records og blev efterfølgende head of A&R på EMI. Sidenhen partner og medstifter, samt head of A&R på Copenhagen Records. Sammen med kollega og labelmanager, Mik Christensen, startede han Mermaid Records, som er et independent label. Nick har i sin karriere stået bag udgivelser som D-A-D, Back To Back, Dizzy Mizz Lizzy, Go Go Berlin og Rasmus Nøhr.

Nicki Refstrup Bladt

Stifter og co-owner, Celebration Records
Nicki er co-stifter og indehaver af Celebration Records, som han nu driver på 5. år. Før det arbejdede han i Stereo Studio i Odense i 12 år. Celebrations roster tæller I dag 15 bands, med navne som Son Of Caesar, In Memoirs, Death Machine og SUNDAYS, og har udgivet mere end 15 album og 50 singler. I 2017 blev der stiftet egen bookingafdeling, primært for egne artister, men også for samarbejdspartnere i bl.a. Tyskland.

Niels Fez Pedersen

Musik-og kulturjournalist, Radiovært, P6 beat
Niels Fez Pedersen er musik-og kulturjournalist. Radiovært på P6 Beat og producent af programmer og podcasts som Dansktoppens Gyldne År (P5), P6 Beat City, Den Store Poptur 1 og 2 (P7 Mix). Skriver om mode og musik for bl.a. Politiken og Børsen.

Niels Lindgren

The Artist
Info coming soon

Niels Mosumgaard

Formand KODA og DPA
Niels Mosumgaard er sangskriver og komponist, formand for KODAs bestyrelse og formand for DPAs bestyrelse. Han har været tilknyttet GRD (Global Repertoire Database) som fast medlem af styregruppen og efter at det arbejde kuldsejlede, været medlem af styregruppen og arbejdsgruppen i CISAC /Fasttracks arbejde med globale standarder for metadata for performing rights. Som bestyrelsesformand i KODA er digitale teknologier og nye muligheder et kerneområde.

Nis Bøgvad

Music Supervisor and CEO/Founder, Copenhagen Film Music
Nis founded ’Copenhagen Film Music’ a 360 Music supervision company for Film & TV. Nis has worked on more than 150 commercials, TV series and films. He’s been sharing knowledge at A&R Worldwide, Midem Cannes, Sync summit Paris, Les Arcs European Film Festival, and Artist mentor for Music Estland VOLÜÜM mentoring program, to mention a few. Lately Nis has been working on the Danish TV drama ’Follow the Money’ (Bedrag).

Nis Bysted

Escho
Info coming soon

Ole Dreyer

Head of Publishing at Nordic Music NMS, Denmark
Ole Dreyer is the publishing head at Nordic Music NMS. He has released with various punkbands in 1979, through management, A&R, indie labels, and 11 years as A&R Director for EMI Music Publishing Denmark. Ole co-founded NMS in 2011. NMS is a Danish independent record label and music publisher, working solely on domestic artists, songwriters, film- and synch composers, in most genres.

Patrick Christensen

A&R Manager, Sony Music
Patrick Christensen er 26 år og har trods sin unge alder stor erfaring. Inden han blev ansat på Sony Music var han aktiv musiker og turnerede i både ind- og udland. I dag er han tilknyttet BMG Germany som sangskriver, hvilket giver ham en unik erfaring i sit arbejde med A&R. Patrick er på udkig efter ’den gode sang’ på tværs af genrer og format og leder efter artister som besidder et særpræg, en kant eller noget helt tredje, som skiller dem ud fra mængden.

Patrick står bl.a. bag signinger som: Zookeepers, Stefan Hjort, Toko, NAVID, Pind og mange flere.

Til dagligt sidder han som A&R på en bred vifte af navne på Sony Music’s roster.

Pede B

Rapper og musiker
Den danske rapper Pede B har sammen med psykologen Mads Korsgaard skrevet bogen Aktivt Kreativ, der handler om at udnytte mekanismerne inden for freestyle rap, når man skal udvikle nye idéer. Dette har udviklet sig til et samskabende eksperiment mellem dem og IBMs kunstige intelligens Watson, der har hjulpet Pede med ’at være kreativ på kommando’. Eksperimentet undersøger på den måde, hvad der sker i mødet mellem menneskelig kreativitet og kunstig intelligens.

Pelle Svindborg

Musikchefredaktør YouSee Musik & Telmore Musik
Pelle Svindborg er ansvarlig for den musikalske profil og det indhold, der lyttes til hver dag af hundredtusindvis af brugere i streamingtjenesterne YouSee Musik og Telmore Musik. Derudover er han ophavsmand til Telmore Musik – New Sound (med fokus på nye artister), samt YouSee Musik Sessions med mere etablerede artister som f.eks. Ed Sheeran, Rasmus Seebach, James Blunt, Phlake og Allan Olsen.

Peter Munck

A&R, Virgin Records
Peter Munck er A&R manager på Virgin Records under Universal Music Danmark. Han arbejder med Virgin’s artister såsom Jada, Barselona m.fl., og leder derudover altid efter nyt talent, og nye muligheder, der kan skubbe grænserne. Peter har en fortid som artist manager for bl.a. Blondage, K-Phax, M.I.L.K., Mendoza, m.fl., og har derigennem erfaring med musikindustrien i både ind- og udland. Han har også selv stået på mange scener, som DJ og del af den tidligere hiphop-gruppe Flødeklinikken.

Petter Trønsdal

CEO & Co-Founder of HQartist
With backgrounds from the opposite sides of the music industry, entrepreneurs Petter Trønsdal (Norway) and Christian Rodrigo (Denmark) wishes to use their experience to simplify how to manage live music. Petter played drums in the band Loga for ten years, and Christian has worked as a band manager, booking agent, concert promoter and also worked with his own two venues since 2007.

Piet Breinholm

Spillestedsleder , Alice
Daglig leder af det regionale spillested ALICE på Nørrebro i København siden april 2018. Produktion af ROSA/DFDS RockCruise siden 2006. 2010-2017: Daglig leder af øvelokaleforeningen REFSHALEN og UHØRT Festival. 2009 ’ 2017: Formand for ROSA og SPOT Festivalen. Eget taskedesign firma. Turnéer og indspilninger med bl.a. 18th Dye, Nikolaj Nørlund, Rhonda Harris, Niels Skousen, Sune Wagner.

Poul-Henrik Jensen

Næstformand, Tønder Festival
En gamle kending i musikbranchen, fra 2000 til 2010 daglig leder i Danske Jazz Beat Folk Autorer, (DJBFA). Forstander for Jyderup Højskole hvor den levende musik med alt fra violin til de elektroniske synthesizer spiller en afgørende rolle i undervisningen.

Rami Ezzeddine

sikkerhedsansvarlig SecuriGroup og tourmanager
Rami har sin baggrund i koncertsikkerhed. Han har været sikkerhedsansvarlig ved ca. 400 koncerter i størrelsesordenen intimkoncerter med 150 gæster op til store outdoor shows med 37.000 gæster. Han er tourmanager for L.O.C. og har løst lign. opgaver for Noah Carter, Aura og Ukendt Kunstner. Derudover har han uddannet lidt over 2000 fodbold- og eventkontrollører.

Rasmus Damsholt

ATC Management
Efter at have færdiggjort sin BA i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2016 startede Rasmus Damsholt sit eget managementfirma, med artisterne Chinah, Lowly, Sekuoia og Jada. I 2017 trådte Rasmus ind i engelske ATC Management, som bl.a. råder over artisterne PJ Harvey, Nick Cave, Faithless m. fl. Rasmus driver i dag ATC’s nordiske kontor i København og er fortsat manager for sine egne artister, nu under ATC-paraplyen.

Rasmus Rex

Adjunkt og Ph.d. ved Roskilde Universitet, Insitut for kommunikation og humanistisk videnskab
Rasmus Rex Pedersen er adjunkt og Ph.d. ved Roskilde Universitet, Insitut for kommunikation og humanistisk videnskab. Hans forskning centrerer sig omkring, hvordan digitaliseringen påvirker forretningsmodeller, organisation og arbejdsbetingelser i musikbranchen.

Rasmus Søby

Copenhagen Music-team
Info coming soon

Rasmus Storm

Analyse- og forskningschef, Idrættens Analyseinstitut
Rasmus K. Storm er analyse- og forskningschef ved Idrættens Analyseinstitut (Idan), hvor han arbejder med forskning, analyse, evaluering og formidling af idrætslige emner. Herunder spørgsmålet om effekter af sportsevents. Udover sin stilling på Idan, er han også adjungeret lektor (20%) ved NTNU Handelshøjskolen i Trondheim, hvor han varetager forskning og undervisning i sport management og sportsøkonomi. Ved NTNU Handelshøjskolen er han endvidere tilknyttet NTNU Center for Sport and Culture Management.

Rikke Andersen

Spillestedsleder og booker, Fermaten
Fermaten er et regionalt spillested i Midt- og Vestjylland. Rikke er cand.mag og har arbejdet i pladebranchen, med markedsføring af musik og som skaber af kulturprojekter. Var blandt andet med til at starte sangskrivercampen Aarhus Calling.

Rolf Bjerre

Piratformand (2012-2015)
I 2013 stillede Bjerre op til Københavns borgerrepræsentation som Piratpartiets eneste kandidat og fik 695 stemmer.
Bjerre har fokuseret på rollen som hackernes stemme og “retten til at dele”.
Det er Bjerres opfattelse, at vores domstole har fængslet flere etiske hackere, som ikke har gjort noget forkert.
Bjerre er citeret for at udtalte at ’hackere er vores tids eneste frihedskæmpere’.

Ronnie Hansen

Direktør, Sports practice nordic, Burson Cohn & Wolfe
Ronnie Hansen er direktør i det globale konsulenthus Burson Cohn & Wolfes enhed for sport, kultur og underholdning. Ronnie Hansen har tidligere været chef for oplevelsesøkonomi i Odense Kommune, direktør for, og medejer af, Pumpehuset samt været Kommerciel Chef på VEGA. Han har en bachelor i International Business and Politics fra Copenhagen Business School og en Kandidat i Global Entertainment and Music Business fra Berklee.

Roy Lidstone

CEO, A&GSync Inc.
Roy is veteran of the music industry with over 30 years experience which includes music publishing, sync licensing and A&R. He has achieved Gold, Silver and Platinum record sales in the UK and US and as CEO of A&GSync Inc. and A&G Songs Ltd. runs the independent sync agency and music publisher with operations in LA and London. He has overseen the placement of artist music and composition in commercials including: Coca Cola, BMW, Game of Thrones, Homeland and many more.

Søren Juncker

A&R , disco:wax og No3
Søren Juncker arbejder som A&R på pladeselskaberne disco:wax og No3. Her arbejder han til dagligt med et stort udvalg af både lokale og internationale artister.
Søren er uddannet i musikproduktion fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København og har en fortid som udøvende musiker og producer.
Udover sit virke som A&R arbejder Søren som musikbooker for festivalen Musik i Lejet.

Søren Krogh-Thompson

Chef, Playground
Søren Krogh Thompson er til dagligt chef for Playground Music, der med seks ansatte i Danmark, i år kan fejre 20 års jubilæum som uafhængigt selskab. Gennem årene har Playground Music samarbejdet med bl.a. Mew, Swan Lee, Natasja over Drengene fra Angora, Svedbanken til De Danske Hyrder, Katinka, Rasmus Walter – så det er en bred vifte af dansk musik, Playground Music har udgivet.

Søren Mensberg

Booking agent, stifter & manager, 3rd Tsunami, Riotville Records
Søren Mensberg startede i 2011 booking agenturet VUF Booking sammen med Jonas Vuf. På få år fik de breaket en række artister så som Barbara Moleko, Sebastian Lind, Snavs og Blaue Blume. Dertilhørende masser af udsolgte koncerter. I 2015 tilsluttede han sig som booking agent hos 3rd Tsunami Agency (L.O.C., Soleima, Barselona, Sivas, Noah Carter, Clara m.fl.), samme år stiftede han i samarbejde med Snavs det elektroniske pladeselskab Riotville Records. Sammen med Quarterback Entertainment laver han management for Barselona, Korantemaa og Snavs.

Søren Winding

Co-founder , Tigerspring (DK)
Søren Winding is the co-founder of Tigerspring, which is a publisher and label representing international writers and artists, from grammy nominated songwriter Jörgen Elofsson to new hitmakers like Sly and David Dehiro. They’ve delivered songs to several number one albums in territories such as the US and Japan and have worked with artists ranging from The Chainsmokers and John Newman to David Guetta.

Saqib Hassan

Stifter og underviser, Kontra Agency
Saqib har arbejdedet med Outlandish, Malk De Kojn, Medina, Den Gale Pose, Burhan G, Natasja, Thomas Helmig mm. I 2011 startede jeg som A&R på Sony Music DK. Her signede jeg Phlake, Benal mm. 2018 forlod jeg Sony og sammen med Mikkel Kehlet og Emil Lange, og starter Kontra Agency. Vi arbejder med Yulez, Reem, Lærke Emilie, Ravi Kuma og ’Ternet Ninja’ Soundtracket. Jeg underviser også på RMC i Musik-Produktion og Teknik.

Sarah Bridge

Independent Music Supervisor, London
Sarah is an independent music supervisor for film & TV. Her career has evolved from music journalism to music supervision via A&R management. Her credits include Oscar and multi award winning ’The Theory of Everything’ (Director: James Marsh) ’X+Y’ (Director: Morgan Matthews) and ’Fighting with My Family’ (Director: Stephen Merchant). Sarah is currently working on projects for Netflix, Lionsgate, BFI, Blackdog Films and many more.

Scott Cohen

Chief Innovation Officer, Recorded Music, Warner Music Group.
Scott works closely with Warner’s senior management team to help chart the long-term course of the company at the intersection of music, technology, and culture.
A prominent public speaker and lecturer, Scott travels the world evangelizing new business models for the digital age. An outspoken proponent of AR, VR, Blockchain and AI, he is also the co-founder of CyborgNest, a company exploring the interface of biological and digital intelligence.

Sidsel Thomassen

Chefredaktør, GAFFA
In August 2017 Sidsel Thomassen took over the position as chief editor at GAFFA. Before that she was present in the Danish music industry environment as, among other, co-owner of Enough Said Music, participant at Royaltie’s music industry course for talents and as writer, consultant, SoMe manager, and coordinator for GAFFA. Her master thesis with GAFFA as case and a focus on what an established music media should do in a digital world, paved the way to the chief editor job at the biggest music magazine in Scandinavia.

Son Nguyen

Founder and Music Supervisor at Phenom Music, Hamburg
The love of music had me early on so I decided to go professional. I joined Jon Welch Music as a co-producer and honed my skills. I became a freelance musician and producer and in 2009 I joined ROBA Music Publishing. In 2015 I founded Phenom Music with Gernot Preusser. As music supervisors we specialize in advertising. Completely independent we want to provide our clients with the best musical option possible ’ not tied anything but our imagination.

Soundtracktor

Stefan Cristopher Petersen

Out Of Office
Stefan startede i 2018 management-virksomheden Out of Office, med Camilla Taasti som artist manager. Deres roster indbefatter navne som; August Rosenbaum, Lleoh, Marshall Cecil, Phlake og Summers. Han startede som manager for Phlake, og er tidligere talentchef hos mediehuset Splay One, og product manager hos Warner Music Danmark. Stefan er også bookingchef og co-founder på festivalen HOPS og BA i Music Management fra RMC i 2015.

Stefan Facius

Heartbeat Management & We Love Merch
Stefan er partner i Heartbeat Management, hvor han (sammen med sit team) er manager for bla. ANYA, Carpark North, FRAVÆR, Jacob Dinesen, Go Go Berlin, Lydmor.Stefan har derudover arbejdet som booking agent i 14 år og har derfor stor erfaring inden turnéaktivitet i ind- og udland. Heartbeat Management arbejder primært med artister med internationalt potentiale og samarbejder med labels, agenturer, managements, publicister over hele kloden.

Terese Gustafsson

Creative manager at Pusher, Berlin
Terese Gustafsson is the Creative Manager in Europe for PUSHER, a modern hydra of sync licensing, bespoke composition, and label & publishing services based in Los Angeles. Recent work include film trailer and advert campaigns like The Joker, Blade Runner 2049, Star Wars, Samsung and FIFA.
Terese keeps an eye out for interesting producers, artists, and composers as well as help build and maintain relations with European clientel and creatives.

Thomas Bach

Idrætschef, Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns K

Thomas Borre

Senior Communication & Project Manager, Prxjects/Mercedes-Benz

Thomas Schiødt

Kulturkonsulent, Vejle Kommune
Har de sidste fire år samarbejdet med og været kontaktperson for kommunes kulturaktører, herunder den blandende skare af musikaktører som foreninger, spillesteder, musikere og institutioner. Derudover er Thomas arrangør af forskellige events og festivaler som Vejle Fjordfestival, byens studiestartsfest og byvandringskonceptet – Locumskoncerter.

Thomas Wallén

Representing Wrethov Music/Andreas Stone Music – Winners of Melo 2019 in Sweden, Frontrunner
Frontrunner Music Publishing is a small but strong publisher with internationally established songwriters and producers. The company mainly work with administration and pitching and creative advisory, for songwriters with their own publishing companies, such as Wrethov Music and Andreas Stone Music. Anderz Wrethov and Andreas Stone Johansson co-wrote Swedens entry, John Lundvik’s ’Too Late For Love’, for the 2019 Eurovision Song Contest coming up in May.

Thomas Wittenburg (Moderator)

Merch City
Direktør og medstifter af Merch City, der siden 2015 har hjulpet musikere og andre kreative med merchandisestrategi, produktion, salg og logistik. Thomas er desuden frontmand i hardrock-bandet Five Dollar Justice, og har en fortid i tech-branchen hvor han har arbejdet med idé- og konceptudvikling, samt som kommunikations- og marketingsspecialist.

Tilde H. Byrielsen

Medstifter, Kvinder I Musik
Tilde er medstifter af initiativet #KIM (Kvinder I Musik), som både vil imødekomme og gøre opmærksom på den ulige kønsfordeling i den danske musikbranche, gennem at arrangere koncerter, der præsenterer et mangfoldigt udvalg af upcoming artister.

Tim Andresen

Medejer, Culture Box
Tim Andresen har dj’et siden 1986 og er i dag både ejer af pladeselskabet What Happens og medejer af den københavnske technoklub Culture Box. Han har arrangeret fester gennem flere årtier, har spillet i hele verden og har modtaget af hav af priser for sit musikalske arbejde. Få har haft så stor indflydelse på dansk festkultur som Tim Andresen.

Tim Dunham

Nordic Manager, Ingrooves
Tim Dunham is the Nordic Manager for the global distribution company Ingrooves, providing distribution and marketing solutions to many of the leading independent labels and artists in the region, and representing Ingrooves international partners locally. Based in Oslo, he also runs the independent label U OK? (Gundelach, Boy Pablo) with his long-time colleague Kristine Bjørnstad.

Toke Holt

Wanna Rock?
Toke Holt har siden 1996 haft fornøjelsen af at leve af arbejdet med musik. De første år på spillestedet Rust og på PDH og siden som product manager og marketingschef på Virgin/EMI hvor han arbejdede med bl.a. L.O.C., Blue Foundation, Kim Larsen, D-A-D og den imponerende udenlandske roster. Fra 2010 til 2017 var Toke partner og artist manager i Quarterback Entertainment, hvor han repræsenterede bl.a. Volbeat, Kellermensch, Snavs, Aura, Baby In Vain og arbejde sideløbende som marketing manager for COPENHELL. Senest har Toke fokuseret på arbejdet med COPENHELL, med ansvar for marketing og merchandise, samt konsulentarbejde for bl.a. Volbeat og Baest.

Tom Spray

Booker, smash!bang!pow!
Viktoria Skovhus og Tom Spray udgør det danske booking team for promoter- og booking-agenturet smash!bang!pow!. Siden etableringen i 2009 har agenturet haft succes med at spotte nationale og internationale artister og udvikle dem til stærke og populære koncertnavne. Rosteren tæller både upcoming og etablerede artister, som fx Bette, Hjalte Ross og Selma Judith til Lowly, Liss, First Hate og Iceage, samt Den Sorte Skole, Coco O. og Laid Back m.fl.

Trine Ulrich

Selvstændig & Manager, Account The Beat
Trine arbejder med projektledelse og management, bl.a. som økonomiansvarlig og eventkoordinator hos Jazzhus MontMartre, Booker hos Carpark Festival og artist manager for det Aarhusianske dødsmetalband LIVLØS. Derudover laver hun workshops og events, bl.a. i samarbejde med DMF, Roskilde Bibliotek og INSP! Sound. Trine er tidligere musikblogger, samt regnskabsmedarbejder på VEGA og Frost Festival. Hun er desuden kursist på dette års Royalties forløb.

Troels Gregersen Østergaard

Associate Professor, DJMX
Troels Østergaard is Associate Professor at Danish School of Media and Journalism (DMJX) and is writing a PhD in music journalism. He has a masters degree in German and Danish, and has a degree in journalism as well. Before his engagement at DMJX he worked with lifestyle-journalism and magazines, and as public relations manager in the music industry. At DMJX he teaches, among other things, cultural- and lifestyle-journalism and digital media.

United Screens Music

Victoria Jespersen

A&R, Warner Music Denmark
My name is Victoria and I am 25 years old. When I was 16, I got a job at EMI Music, and it is the exact same office I’m working in today. I have been A&R since January 2018, but before that I have mainly worked with digital marketing both within and outside the music industry. In 2015 I started at the Music Manager education at RMC, and the last two years of studying, I worked as manager at Splay, where I managed some of the biggest influencers in Denmark.

Viktoria Skovhus

Booker, smash!bang!pow!
Viktoria Skovhus og Tom Spray udgør det danske booking team for promoter- og booking-agenturet smash!bang!pow!. Siden etableringen i 2009 har agenturet haft succes med at spotte nationale og internationale artister og udvikle dem til stærke og populære koncertnavne. Rosteren tæller både upcoming og etablerede artister, som fx Bette, Hjalte Ross og Selma Judith til Lowly, Liss, First Hate og Iceage, samt Den Sorte Skole, Coco O. og Laid Back m.fl.

Wendi Pendeza Kazonza

Co-founder at GILT, Norway
Wendi er stiftende partner af det Oslo-baserede uafhængige musikselskab GILT i Norge, hvor hun er Head of Projects and A&R. Virksomheden laver publishing for sangskrivere som sparkx, Kristoffer Lo and Anorakk. En arbejdsdag for Kazonza består af at sørge for, at sangskriverne har det godt, så vel som A&R, opsætning af sessions, picthing af musik til supervisors og tv- og filmselskaber i Norge mm. GILT er ejet af Mia Hallesby og Wendi Pendeza Kazonza.

[akauth]

Aarhus Volume ● Stechers ● Safeticket ● VoxHall ● Radar ● Atlas  ● Train  ● Fairbar ● Clemens Gastro & Bar ● Tape  ● Studenterhuset Aalborg ● RMC – Rhythmic Music Conservatory ● Studenterrådet ved Aarhus Universitet ● P6 Beat ● Aamer Khan ● KarriereKanonen ● DUP – Danske Uafhængige Pladeselskaber ● Dotnamics ● DJM – Det Jyske Musikkonservatorium ● Sønderborghus ● ORA & Uhørt ● Nygadehuset ● Tobakken ● Femmøller Efterskole ● Idrætshøjskolen Aarhus ● Rudehøj Efterskole ● Testrup Højskole ● Brandbjerg Højskole  ● Factory 92 ● DeConcert ● Aarhus Record Fair ● Aarhus Calling ● det turkise telt  ● Días Nórdicos ● HeadQuarters ● Aarhus Echo ● Aarhus Sinfonietta ● Aarhus Jazz Orchestra ● Spoken Word Festival ● Kvindemuseet i Aarhus ● SPOT on Greenland ● Feum ● Westside Music Sweden  ● SMAL ● Sydhavnen ● Across The Floor ● Aftryk Festival  ● Strøm ● Copenhagen Music ● Musikbunkeren ● SPOT The Future ● Ja Ja Ja ● Mono goes Metal ● Silent Events ● Part Time Records ● Sherwood Records ● Tapetown Studio ● Go Green With Aarhus ● Clouds Hill ● HiFi Klubben ● Mads Nørgaard ● Trævarefabrikernes UDSALG ● VIU Eyewear ● Øst for Paradis ● iL Locale Smash! ● Bang! Pow! ● Wonderwhy x We Are Sururban ● Crunchy Frog ● Rock the Region ● Metal på Train ● Shordwood ● CPH Music ● RECession ●  Music City Network ● Pipeline ● Excite ● Kansas City/MudCity ● Limbo ● Luger ● Way Up North ● GRISK

SPOT Festival ● Vester Allé 15 ● 8000 Aarhus C ● Tlf: 8612 8444 ● info@spotfestival.dk